Viser alle 13 resultater

Tilbud

Sensommerkassen

1.534,00 DKK 1.199,00 DKK pr. kasse

Sommeren er over os igen, og det skal fejres med masser fantastisk sensommer rosé!

Vi har derfor lavet Sensommerkassen, der indeholder alt hvad der skal til for at dække dit rosébehov når du skal presse det sidste ud af sommeren. Kassen bliver leveret fragtfrit i hele Danmark og det er super nemt!

Kassen indeholder:

  • To flasker Forever Summer – let vegansk og skøn terrasserosé.
  • To flasker Mapliers Abacus – verdens bedste rosé. Perfekt til den gode middag.
  • To flasker Chateau d’Astros Cuvée Speciale – dejlig allround rosé der både går godt til mad men også kan drikkes uden med succes.
  • Tolv skønne små Rosé to Go dåser fra Mirabeau. Tag dem med overalt!

Rigtig god sensommer!

Thomas, Morten og Mads

Tilbud

Rosé.dk Kassen (6 flasker)

854,00 DKK 799,00 DKK pr. kasse

I Rosé.dk kassen har vi blandet en kasse med seks forskellige rosévine, således at du i ro og mag kan smage dig igennem Rosé.dk’s sortiment og finde dine ynglings.

Rigtig god fornøjelse!

Thomas, Morten & Mads

 

Mirabeau Classic

129,00 DKK pr. flaske

Om vinen

Mirabeau Classic er som skabt til at drikke som aperitif i solskinnet eller med et tæppe ved bålet på stranden en varm dansk sommeraften. Den er frisk, tør og fin med nuancer af sommerfrugter og jordbær, men stadig med den mineralske citrus som Provence rosévin er så kendt for. Den skarpe pris kombineret med den fine nuance og flaskens smukke ydre gør, at vi her har en bestseller fra Mirabeau. Drik den til hverdag, drik den til maden, drik den til fest, drik den i sengen, drik den i karbadet – bare drik den, for den smager vildt godt!

Fik 90 fine point af Decanter i årets 2018 rosésmagning og blev dermed en af de bedste til prisen!

Drikkes med: Pasta, sushi, grillet mad mm. eller uden tilbehør.

Mirabeau Pure

139,00 DKK pr. flaske

Om vinen

Vi faldt først for Mirabeau Pures simple og smukke design samt vinens elegante farve, og da vi smagte den var vi solgt. Mirabeau Pure har vundet medaljer i øst og i vest og er et skinnende eksempel på, hvor godt rosévin kan smage når man bruger de bedste råvarer og virkelig har sans for detaljen. Når du åbner Pure dufter du straks skønne noter af fersken, abrikos, jordbær, citrus og blomster – sommer på flaske. Vi drikker den gerne til god mad, men den gør sig også godt alene og står flot på ethvert bord. Mirabeau Pure bliver drukket i stride strømme på de største yachts ved den franske riviera, men det er både lettere og billigere at købe den hos os, og vi synes faktisk at den smager endnu bedre på en solskinsdag i Danmark.

Drikkes med: Salater, vegetarmad, sushi, grillet mad, fisk & skaldyr eller før og efter maden.

Mirabeau Etoile

169,00 DKK pr. flaske

Om vinen

Mirabeau’s top rosé. Har vundet mange priser og ligger på et meget højt niveau. Skal du spise en god middag, og vil du gerne have en super rosé at servere er dette et perfekt valg! Masser af smag og masser af kvalitet. Desuden er den som alle de andre Mirabeau produkter enormt fin at se på.

Etoile har vundet flere smagninger over nogle af de aller største rosé’er som du ellers kender fra Provence og det er absolut ikke noget tilfælde for den er vanvittig god.

Drikkes med:

Asiatisk mad, pasta retter, skaldyr og enestående til sushi.

Mirabeau Forever Summer Rosé

119,00 DKK pr. flaske

Om vinen

Sommervin! Denne rosé er virkelig sommer på flaske. Enormt let og frisk med typiske noter af sommerfrugt. Alkohol niveau’et er sænket  til 11% for at gøre oplevelsen lettere og mere nem at have med at gøre – det er indbegrebet af terrasserosé!

Ydermere har Mirabeau valgt at producere denne skønne rosé vegansk, hvilket også er et plus for mange.

Forever Summer er en rosé du skal smage når solen skinner og sommeren er over os!

Drikkes med:

Sushi, salater eller uden tilbehør.

Mirabeau La Folie

139,00 DKK pr. flaske

Om vinen

“På etiketten står der “La Folie”, der betyder dårskab eller galskab, og det er nok også der, man kan ende, hvis man drikker hele flasken selv. Det er nok ikke meningen. Men vinen indbyder til det , for den er med sin bløde skum af blide bobler lokkende dejlig. Den er frisk og syrlig med en frugtig brise, der sætter dig i en tilstand af påtrængende velvære. Det er ikke en vin for pessimister, for den ødelægger dårligt humør. Dit liv fyldes med bær, blomster og sol, og meningen er selvfølgelig, at du skal dele den med et af de mennesker, der gør dig glad.

Servér den kold sammen med noget lækker mad – det kunne være en avocado med rejer og en krydderurtemayo, noget godt fransk charcuteri eller en stor flot og fyldig salat. Eller find bare en sensommer-solstråle, skænk generøst i flotte glas og glem alt om småskænderier, dårligt fjernsyn, usaltede måltider og sur Champagne for en stund!” (Kvindevin.dk – September 2018)

Drikkes med: Salater, alt godt fra havet og er perfekt både før og efter maden.

Mirabeau X Rosé

129,00 DKK pr. flaske

Om vinen

Et nyt bud på en super lækker rosé fra Mirabeau. Sommerfrugt – kirsebær, hindbær og en smule abrikos. Lys i farven, afbalanceret og frisk i smagen.

Fik fornyeligt fem fine hjerter af Signe Wulff fra Kvindevin.

Drikkes med: Fisk, kød og andet godt på grillen. Lækre salater og til festlige lejligheder.

Pret-a-Porter – Rosé to Go (25cl)

35,00 DKK pr. dåse

Om vinen

Rosé to Go fra Mirabeau er sommerens nye must have!

Tag den med på stranden, i parken, til fest eller festival – det er kun fantasien der sætter grænser. Den lille lækre dåse er nem at have med over alt, og vælger du at drikke den med sugerør i solen fejler udseendet absolut heller ikke noget.

Dåsen er tænkt som et skønt mindre alternativ til flaskerne fra Mirabeau og indholdet er på samme høje niveau, som alt andet de producerer. Frisk, smagfuld og frugtig – klassisk Mirabeau rosé med en enormt let drikkelig og fin smag.

En dåse svarer til ca. to glas dejlig rosé af højeste kvalitet – du vil elske den! 24 dåser svarer til 8 flasker dejlig rosévin.

Drikkes med: Lette retter som salat og fisk. Eller bare når der skal være fest!

Rosé.dk Gin

379,00 DKK pr. flaske

Om ginnen

Rosé.dk har i tæt samarbejde med Radius Distillery udviklet en gin, der ikke kun ser enormt festlig og lækker ud, men som også smager skønt! Radius er en fantastisk dansk ginproducent, der udmærker sig i at lave noget af verdens bedste gin, som har modtaget flere priser, på trods af at de kun har eksisteret siden 2016. Denne gin sælges KUN af Rosé.dk og er enestående.

Lad dig ikke snyde af den smukke farve, for der er smæk for skillingen, og der er ikke tale om nogen mild gin. Derimod er det en gin med masser af smag og karakter. Enebær, hvid peber, kardemomme og lidt kirsebær til at runde smagen af med giver en super kombination af nuancer. Garnish med lime, appelsin, mynte eller agurk.

Drikkes med: Til cocktails, Rosé Dry Martini, Gin & Tonic eller rent på is.

Tilbud

Domaine des Mapliers

179,00 DKK 149,00 DKK pr. flaske

Om vinen

Super lys og klar rosé. 60 år gamle Domaine Ott* stokke producerer denne supervin fra én enkelt mark, der ligger helt unikt i Provence. Der bliver årligt kun produceret mellem 10-15.000 flasker af Domaine Mapliers. Dejlig kompleks vin – enormt frisk i duften, blomster og en anelse spicy indtryk med et hint af enebær. Syren er virkelig afstemt til perfektion her, og denne vin kan klare selv de tungere madretter – en fed rosé! Den vil særligt spille godt op imod retter med trøfler, fiskeretter og skaldyr. Den sælges udelukkende på toprestauranter på den Sydfranske Reviera, New York, Ibitza, Paris og hos Rosé.dk. Dette er helt sikkert vores bedste rosé!

Drikkes med: Skaldyr, fisk, pasta og til festlige lejligheder.

Domaine des Mapliers Abacus

299,00 DKK pr. flaske

Om vinen

95 point (enestående) og vinder af Decanter’s store rosésmagning 2018! Større og bedre bliver det ikke.

Ganske enkelt fantastisk rosévin af aller højeste kaliber.

Super lys og klar rosé. 60 år gamle vinstokke producerer denne supervin fra én enkelt mark, der ligger helt unikt i Provence. To måneder ligger den på ståltanke ved 15 grader.  Der bliver årligt kun produceret mellem 10-15.000 flasker af Domaine Mapliers. Dejlig kompleks vin – enormt frisk i duften, blomster og en anelse spicy indtryk med et hint af enebær, og blommer. Syren er virkelig afstemt til perfektion her, og denne vin kan klare selv de tungere madretter – en fed rosé!

Den vil spille godt op imod retter med trøfler, asiatiske retter og skaldyr. Den sælges udelukkende på toprestauranter på den Sydfranske Reviera, New York, Ibitza, Paris og hos Rosé.dk. Dette er helt sikkert vores bedste rosé og ifølge Decanter – årets (2018) og verdens bedste Provence Rosé!

Drikkes med: Grillet hummer, skaldyr, og spiller rigtigt godt sammen med spicy retter med ingefær.

Chateau d’Astros Cuvée Speciale

139,00 DKK pr. flaske

Om vinen

Chateau d’Astros top rosé. Her er der virkelig smæk for skillingen og kompleksitet i smagen. Den lyse laksefarvede rosé smager frugtfyldt med en yderst elegant næse. Her smager man virkelig druen, og denne vin er den perfekte ledsager til kraftigere retter, hvor vinen gerne må spille en stor rolle. En virkelig lækker rosé!

Drikkes med: Sushi, asiatisk, spicy mad og selvfølgelig fisk og skaldyr.